3 Redenen waarom wij weten wat lekkere speciaalbieren zijn!

Foto: op verzoek gemaakte Adventskalender met lekkere speciaalbieren.

Lekkere speciaalbieren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Bierwinkel de Verwachting loop je een bierwinkel binnen waar je bijna instinctief weet dat je aan het juiste adres bent. Waarom? Je hebt namelijk nog niemand gesproken en je bent amper binnen en tóch voel je dit! Ik ga je uitleggen waarom én waarom je bij mij aan het juiste adres bent voor écht lekker bier.

Maar eerst, leuk dat je op mijn pagina bent beland! Heb je al trek in één van die lekkere speciaalbieren en totaal geen zin om deze blog te lezen, geen probleem! Skip lekker door naar de webwinkel via deze link en ik ga ervoor zorgen dat jouw lekkere speciaalbieren aan huis worden bezorgd. 

Ben je nog een beetje zoekende, weet je nog niet wat je wilt, schroom dan niet om mij te contacten of breng een bezoek aan mijn winkel. Één van de redenen dat ik weet welke speciaalbieren de lekkerste speciaalbieren voor jou (!) zijn, is vanwege mijn ruime ervaring. Laten we meteen beginnen met de 3 redenen, waarom ik jou het beste kan helpen!

1. Ruime ervaring! En nee, dan heb ik het niet over een ruime ervaring aan het drinken van de lekkere speciaalbieren, maar ik heb het over mijn ruime ervaring op het gebied van mijn klanten. Ik ken mijn klanten en ik weet wat zij lekker vinden. En doordat ik weet waar zij van houden weet ik bijna altijd welk lekkere speciaalbieren er bij mijn type klant past, ook als je nieuw bent!

Ondanks dat het vaak mannen zijn die de bierwinkel binnenlopen, krijg ik ook regelmatig dames over de vloer. Dames die niet altijd exact weten wat hun man/vader/broer/opa lekker vindt en deze dames willen graag hun familielid of vriend verrassen met in ieder geval één van de vele lekkere speciaalbieren. Door de juiste vragen te stellen en deze antwoorden door mijn – inmiddels grote – brein met informatie te scannen, weet ik eigenlijk altijd waar zij deze heer blij mee gaat maken! En dan kom ik meteen op de 2e reden.

2. Veel kennis! Er zijn gerust dingen waar ik niet in uitblink, hey ieder zijn talent! Maar waar ik absoluut wel talentvol ben is in de kennis van de lekkere speciaalbieren uit mijn winkel. Zie je iets in de webwinkel en heb je hier nog vragen over, laat je horen! Ik kan je absoluut helpen bij het kiezen van jouw volgende (en die daarna 😊) biertje! In het mooie Assendelft, een van oorsprong lintdorp in de gemeente Zaanstad, heb ik zowel mijn bierwinkel als een biercafé en laat dat nou een mooi bruggetje zijn naar de 3e reden!

3. Combinatie van winkel en café! Assendelft is een dorp met veel nieuwbouw en tegelijk ook een dorp met heel veel traditie en een “oud” deel. In dit “oude” deel heb ik een biercafé vlakbij de bierwinkel. En ik geloof niet dat ik je uit hoef te leggen hoe ontzettend goed dit elkaar aanvult. Ik verkoop niet alleen lekkere speciaalbieren vanuit de bierwinkel maar ook van de tap aan de bar in mijn cafè. Ik krijg meteen feedback van mijn klanten en met deze – gouden – combinatie worden de eerste twee redenen continue versterkt. Zowel mijn ervaring op gebied van klanten, wensen, mensenkennis als mijn kennis voor het product blijven hierdoor groeien. 

Volgens mij zijn dit 3 ontzettend goede redenen om vanaf nu ál je lekkere speciaalbieren vanuit de webshop te bestellen óf deze in de winkel te komen bekijken. Hierdoor vergroot je niet alleen mijn kennis, maar ook die van jou! En geloof me, dat wil je, want er is geen mooier beroep dan dat van mij.

Tot snel! Groet,

Rens Degenhart

P.s., schrijf je in voor de nieuwsbrief

Geef een reactie